Salibandy Club Westside etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy,sähly, joukkueen kotipaikka on Espoo, Helsinki ja pelattava sarja Hupi, Höntsä & Harraste. Joukkueeseen kuuluu 21 jäsentä ja kalenterissa on 25 tulevaa treeniä tai peliä.

Etsimme joukkoomme lisää kenttäpelaajia sekä maalivahteja. Joukkueemme koostuu salibandyn harrastelijoista ja muutamista alempien divisioonien pelaajista jotka haluavat astetta rennompaa palloilua omien harjoituksiensa lisäksi. Kyseessä on sekajoukkue.

Mikäli sinua kiinnostaa täysin harrastepohjainen ja rento salibandy hyvässä seurassa, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot:
Miika Niskanen
miikaniskanen(miuku)salibandyclubwestside(piste)fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 10 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Salibandy Club Westside: kokoonpano